YAKAKENT'TE VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2023 14:27
Okunma Sayısı : 419
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

YAKAKENT'TE VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI 

     Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. Yıldönümü ve 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı, Yakakent İlçemizde Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. Törene, İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Kamu Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri ile Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri ve halkımızın katılımı ile gerçekleşti.

Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenginin sunumunun ardından saat 09.05’te Büyük Önderin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun bitimiyle başlayan İstiklal Marşımız eşliğinde direkte çekili bulunan Bayrağımız İstiklal Marşı süresince yarıya indirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde, İlçenin Kozköy Ortaokulu Konferans salonunda anma programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Abdüssamed Kılıç, Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Kamu Kurum ve Kuruluşların Temsilcileri ile Siyasi Partilerin Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.  Anma programında, öğrenciler tarafından hazırlanan şiir dinletisi ve sunumların yanı sıra müzisyen Hüseyin Çakıcı tarafından Atatürk'ün sevdiği şarkılarının söylendi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş