YAKAKENT TE HEYELAN NEDENİYLE KAPANAN KÖY YOLLARI AÇILIYOR


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 25 Mart 2022 21:57
Okunma Sayısı : 1346
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

        Bu yıl düşen bol yağışların sonucunda aşırı ıslanan ve kayganlaşan eğimli yamaçlardaki toprak katmanları kayarak heyelanları oluşturuyor. Yakakent ilçemizin yüksek kesimlerindeki mahalle yollarında bazı alanlarda heyelan nedeniyle bazı yerlerde kısmen bazı yerlerde de tamamen ulaşımda aksamalar meydana geldi.

          Heyelan nedeniyle  zarar gören alanlar Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Yakakent Belediyesi ekiplerince hemen tamir edilmeye kayan toprak tabakaları yol üzerinden alınırken çöken alanlara da dolgu yapılıyor.

        Heyelan alanlarındaki çalışmaları  inceleyen Yakakent Belediye başkanı Hüseyin KIYMA yaptığı açıklamada; İlçemizde etkili olan kar ve yağmur yağışları ile beraber, Gündüzlü Kösedağ mahallemizin yolunda meydana gelen heyelan sonrasında, belediye ekiplerimiz tarafından yol temizleme, bakım-onarım ve yol genişletme çalışmaları devam ediyor, ayrıca kar ve yağmur yağışlarının ardından, Recep mahallemizde meydana gelen heyelan ve bozulan yollar, belediyemiz ekipleri tarafından bakım-onarım, büz koyma, yol genişletme ve stabilize çalışmaları yapılıyor.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş