YAKAKENT TE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 17 Mart 2023 19:59
Okunma Sayısı : 787
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

YAKAKENT TE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI YAPILDI.

    18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma etkinlikleri haftası etkinlikleri çerçevesinde Yakakent ilçesinde bir dizi etkinlikler yapıldı.

    İlk program Cumhuriyet meydanında Çelenk sunma programıyla başladı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşını okunmasıyla başlandı. İlçe Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ ve belediye başkanı Hüseyin KIYMA tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Programa İlçe protokolü öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

   İkinci program  Kozköy Ortaokulunda gerçekleştirildi. Okulun öğretmen ve öğrencileri tarafından  hazırlanan program izlendi. Programda Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ,şiir okundu öğrenciler tarafından  çeşitli sunumlar yapıldı. İlçede öğrenciler arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

     Üçüncü program; Yakakent Merkez camiinde düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle Merkez Camiinde  Mevlid-i şerif programı yapıldı. Programda Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve İlahiler okunarak tüm şehitlerimiz için dualar edildi.

      



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş