YAKAKENT TE 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNİN YIL SONU PROGRAMI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 12 Haziran 2022 16:07
Okunma Sayısı : 996
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Kaymakamlığı

       Yakakent Müftülüğü bünyesinde eğitim öğretime devam eden Fatma Canikligil 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri için “Yıl Sonu Karne Sevinci Programı” düzenlendi. Müftülük Konferans salonunda gerçekleşen programa Kaymakam Abdüssamed KILIÇ, İlçe Emniyet Amiri Dursun ÇİÇEK, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Alper AKSU, İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN, kurum amirleri, öğrenciler ve veliler katıldı.


       Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti. Programa katılanlara seslenen Kaymakam Kılıç;  “Okul öncesi eğitimin çocukların gelişimi için çok önemli olduğunu, Müftülük bünyesinde hizmet veren Okul Öncesi Kurslarda çocukların hem anaokulu eğitimi aldıklarını hem de değerler eğitimi aldıklarını” söyledi. Konuşmasının sonunda İlçe Müftüsüne ve müftülük çalışanlarına, kurs öğreticisi hocalara ve velilere teşekkür eden Kaymakam Kılıç tüm öğrencileri tebrik etti ve kendilerine güzel bir tatil temennisinde bulundu.

    Öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli gösterilerle devam eden programda katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı. Program protokol üyelerinin çocuklara takdim ettiği karne ve çeşitli hediyelerin ardından, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş