YAKAKENT MHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI

YAKAKENT MHP İLÇE BAŞKANI MUHAMMET ALTUN OLDU


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 09 Eylül 2023 20:10
Okunma Sayısı : 525
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

YAKAKENT MHP İLÇE KONGRESİ YAPILDI

        Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kongreleri Başladı

MHP ilk kongreyi MYK üyesi Hüseyin Edis’in katılımıyla 9 Eylül 2023 Cumartesi günü  Yakakent ilçe kongresini gerçekleştirdi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, İl Başkan yardımcıları, MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Hüseyin Edis,  yönetimleri ve delegeleriyle  gerçekleştirilen ilçe kongrelerinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun’da 9 Eylül'de tarihinde başlayan kongre süreci,  Yakakent İlçesi’nde gerçekleştirilen kongrede  Muhammet Altun başkan seçildi.

Yakakent MHP ilçe Kongresine Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma ile siyasi parti ve STK temsilcileri ve delegeler katıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, MHP Yakakent İlçe Başkanlığı'nın 11. olağan kongresine katılarak, ilçe başkanlığına seçilen Muhammet Altun 'u ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Burhan Mucur,  yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda, ayrım yapmadan, ayrışmadan, yerelde iktidar, ülkede istikrar için 2024'e doğru 'Diyar Diyar Anadolu' diyoruz.

Hedefimiz, istiklal için birliktir. Hedefimiz, istiklal için dirliktir. Nihai ve şaşmaz hedefimiz, lider ülke vizyonumuzun gerçekleşerek Türkiye'nin kazanmasıdır.

Daha güçlü, çağdaş ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti ideali için siyasette yer alıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi, tecrübeli kadroları, geniş fikriyatı ve Türk ve Türkiye sevdasıyla yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan yoluna inançla devam edecektir.

"Bugün Türkiye'nin geleceği için önemli bir dönemdeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin teminatıdır. Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk milletinin birlik ve beraberliği için Milliyetçi Hareket Partisi'nin önemi bir kez daha vurgulanmıştır.





LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş