YAKAKENT KAYMAKAMINDAN VEDA MESAJI

.......


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 27 Ekim 2017 03:00
Okunma Sayısı : 1905
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi




Sevgili Yakakentliler ;

            Yaklaşık 8 ay gibi bir süre içerisinde Yakakent ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yapmakta iken 1 ay süre ile Ankara’da İçişleri Bakanlığımızın açmış olduğu Dil kursuna 1 ay sonucunda da İngiltere’ye gideceğimden dolayı 27.10.2017 tarihinde Yakakent ilçesindeki görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

            Mesleğimin ilk yıllarında Yakakent gibi bir ilçede görev yaptığım için kendimi şanslı hissediyorum. Yakakent ilçesinde görev yaptığım süre içerisinde Yakakent halkından görmüş olduğum yakın ilgi ve alakayı, Sevgi ve saygıyı Hüsnü Kabulünüzü asla unutmayacağım. Bu yakın ilginizden dolayı Yakakent halkına teşekkür ediyorum.

            Yakakent ilçesinde Kanunlar çerçevesinde, Devletimizin bize vermiş olduğu yetkiler içerisinde ilçemizin sorunlarını gidermeye çalışıp,  ilçemizin ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlaya bilmek halkımızın  refah düzeyini artırabilmek için bazı projeler yaptık ise de, bunlar biliyorum ki sizler için yeterli değildir. Ancak kısa zamanda yapılabileceklerin en hızlı ve en verimli olabileceklerini yapmaya gayret gösterdik.

            Yaptığımız bu çalışmalarda bizlere yardımcı olan siz Yakakent halkına, Yakakent Esnafına ve Yakakent’te görev yapan tüm kamu kurum ve kuruluşlarında bulunan Başta amirleri memurları ve diğer personelleri olmak üzere herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

            Ülkemizin ender yerlerinden biri olan Denizin ve Karanın birleştiği Küçük bir Turizm ve balıkçı kasabası olan Yakakent’imizi ilerde eğitimde, ekonomide, kültürde, sporda, sağlıkta ve daha birçok alanlarda ileri bir safhada görmek dileğiyle hepinize sağlıklı, mutlu, Huzurlu yarınlar dileyerek veda ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

            Hoşça kalın Allaha emanet olunuz.


    MUHAMMET TUGAY

YAKAKENT KAYMAKAMI


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş