YAKAKENT HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 2021-2022 YIL SONU SERGİSİ YAPILDI


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 08 Haziran 2022 13:25
Okunma Sayısı : 864
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

        Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 2021-2022 Eğitim öğretim yılı yıl sonu sergisinin 7 Haziran 2022 salı günü  saat 11:00 de Kurum bahçesinde düzenlenen bir programla açılışı yapıldı. Açılışa ilçe kaymakamı Abdüssamed KILIÇ Kurum Müdürleri, daire amirleri, okul müdürleri, Siyasi parti ve Sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

        Programda Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kadir ÇAKIR açılış konuşması yaparak şunları dile getirdi. Sayın Kaymakamım, Kamu Kurum Kuruluşlarımızın Değerli Yöneticileri, Siyasi Partilerimizin Kıymetli  Temsilcileri, Sevgili Konuklar, Yakakent Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzün Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri Kapsamında düzenlemiş olduğumuz Yıl Sonu Sergimizin Açılışına Hepiniz Hoş Geldiniz Safalar Getirdiniz.

Her Zaman, Her Yerde, Herkes İçin Eğitim ,Halk Eğitim düsturu ile 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Aile Eğitiminden- İngilizceye , Bağlama Eğitiminden - Mantı Yapımına, El Sanatlarından –Giyim Kursuna,  Kuaförden—Kalorifer Ateşçisine ,Resimden Robotik Kodlamaya, Spor Kurslarından Matematik Kursuna 23 Branşta 23 Mesleki Teknik, 44Genel, Toplam 67 Kurs açmış bulunmaktayız. Bu Kurslarımızın 35 i devam etmektedir. Kurslarımıza toplam 1224 kursiyer katılmıştır.

Her geçen gün kurslarımıza katılım  artarak devam etmektedir. Bu kurslarımızın açılmasında bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Kaymakamımıza ,Belediye Başkanımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Okul Müdürlerimize, Eğiticilerimize ve Katılımları ile kurslarımızı pandemi sonrası yeniden canlandıran Kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum. 

Bizler Halk Eğitimi merkezi müdürlüğü olarak Halkımızın istekleri doğrultusunda bundan sonrada  kurslarımızı açmaya devam edeceğiz.

Katılımlarınızdan dolayı hepinize Teşekkür ediyor, Saygılarımı sunuyorum.


         Programda Yakakent Kaymakamı Abdüssamed KILIÇ yaptığı konuşmada; Zaman zaman bizzat ziyaret ettiğimiz Halk eğitim merkezi kurslarımızda Usta öğreticiler eşliğinde kursiyerlerin bir birinden farklı kurslara katıldıklarını gördük. Sene boyunca Halk Eğitim Merkezinde çeşitle kurslara katılan kursiyerlerimiz birbirinden güzel eserler ortaya çıkardılar. Yakakent Halk Eğitim Merkezinde 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 23 branşta, 23 Mesleki Teknik, 44 Genel Toplam 67 kurs açıldı. Kurslara toplam 1224 kursiyer katıldı. Tekvandodan Masa Tenisine , Güreşten Futbola , Makromeden Resim e , Örgüden Filografiye kadar çeşitli alanlardaki kurslarımız her daim vatandaşlarımızın hizmetinde. Halk eğitim kurslarına ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımızın katılımlarını temenni ediyoruz.

         Programda Tekvando takımı ve Güreş takımı sporcuları gösterilerini sundular, daha sonra kurum bahçesine kurulan stantlarda kursiyerlerin yaptıkları çalışmalar katılımcılar tarafından gezildi, programın sonunda davetlilere ikramlarda bulunuldu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş