YAKAKENT'E MOBİL ATIK MERKEZLERİ SIFIR ATIK TOPLAMA KONTEYNERLARI KURULDU


Haber Kategorisi : Yakakent Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 08 Temmuz 2021 23:26
Okunma Sayısı : 1062
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Yakakent Belediyesi

        Yakakenti Seviyorum , Atıklarımı Ekonomiye Geri Kazandırıyorum projesi kapsamında Yakakent İlçesinde belirli noktalara Mobil Atık Getirme Merkezleri ve Sıfır Atık toplama konteynerleri yerleştirildi. Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA yapılan çalışmaları yerinde inceledi. 

        Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA şu açıklamayı yaptı; Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın muhterem eşleri Sn. Emine ERDOĞAN'ın himayelerinde başlatılan Sıfır Atık Projesi kapsamında, Mobil Atık Getirme Merkezleri ve Sıfır Atık toplama konteynerleri (Mavi Konteyner) ilçemizde belirlenen noktalara yerleştirilmeye başlandı. Daha temiz bir Yakakent için kağıt-karton, plastik, metal, cam, atık yağ, elektronik atık ve atık pilleri artık bu kutulara atarak ekonomiye geri kazandırıyoruz. Mobil Atık Getirme Merkezi; geri kazanılabilir atıkların, diğer atıklarla karışmadan kaynağında ayrı toplanması ile geri kazanım sürecinin daha sağlıklı işlemesi amacıyla ilçemizdeki yerini aldı.

         Mobil Atık Getirme Merkezinin ve Sıfır Atık toplama konteynerlerin oluşturulmasında emeği geçen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan'a, Milletvekillerimiz Sn. Yusuf Ziya Yılmaz'a, Sn. Fuat Köktaş'a, Sn. Orhan Kırcalı'ya, Sn.Ahmet Demircan'a, AK Parti İl Başkanı Sn. Ersan Aksu'ya ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

Mobil Atık Getirme Merkezinin ilçemize hayırlı olmasını diliyor, hemşehrilerimizin projeye destek vereceklerine gönülden inanıyoruz ve teşekkür ediyoruz.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş