VEFATININ 83. YILINDA ATATÜRK ALAÇAM'DA 10 KASIM PROGRAMIYLA ANILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2021 11:40
Okunma Sayısı : 1280
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ebediyete intikalinin 83. Yıl dönümünde törenlerle anıldı.

10 Kasım Atatürk’ü anma programı, Cumhuriyet Meydanındaki ATATÜRK anıtına Saat:09.00’da çelenk sunma töreni ile başladı. Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasının ardından sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı ve  İstiklal Marşı okundu.

Programa Samsun Vali Yardımcısı ve Alaçam Kaymakamı  V. Sezgin ÜÇÜNCÜ, Belediye Başkanımız İlyas ACAR, Alaçam Cumhuriyet Baş Savcısı  Emre AYDIN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Yaşar GÖRMEZ, İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa AKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sezai TURAL, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi  Radi ŞEN, Toplum Sağlığı Müdürü Dr. Ertan BAŞ, daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

      Program Saat:09.30 Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda Alaçam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler okundu, Mustafa Kemal'den vecizeler ve onun hakkında diğer ülke liderlerinin söylediği sözler dile getirildi . Öğretmen ve öğrenciler tarafından seslendirilen  şiirler ve gösteriler yapıldı. Protokol üyeleri tarafından yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi ile program son buldu.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş