TAŞ MEDRESELİLER AMASYA'DA BULUŞTU.

“BİZLER İNANÇLARI VE DAVASI NEDENİYLE HAPİSLERE ATILMIŞ ÜLKÜCÜLERİZ”


Haber Kategorisi : Siyasi Haberler
Yayınlanma Tarihi : 01 Aralık 2019 03:00
Okunma Sayısı : 2144
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



       “BİZLER İNANÇLARI VE DAVASI NEDENİYLE
HAPİSLERE ATILMIŞ ÜLKÜCÜLERİZ”
 Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak Taş Medreseli Ülkücülerle Amasya'da bir araya geldi.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Amasya’da düzenlenen Taş Medereseliler buluşma etkinliğine MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak beraberindeki Samsunlu Taş Medreseliler katıldı. Türkiye’nin değişik illerinden gelen Taş Medreselilerin buluşmasında duygusal anlar yaşandı.
Amasya, Çorum, Tokat, Ordu ve Samsun başta olmak üzere birçok ilden buluşma noktası Amasya’ya gelen Taş Medreseliler, The Apple Palace’de yapılan toplantıya katıldılar. Taş Medreseliler toplantısına, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Taş Medreseliler Genel Başkanı Naim Yanık MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak ve Taş Medreseli Ülkücüler katıldı.

 


Buluşmayı düzenleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 12 Eylül’ün Taş Medreseli ülkücüleri Türkiye’nin değişik illerinden katılım sağlayan yüzlerce ülkücü ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu belirtti.
Başkan Sarı; “12 Eylül’ün Taş Medreseli ülkücüleri ile Apple Palace Otel’de düzenlenen programda bir araya geldik. Türkiye’nin değişik illerinden katılım sağlayan yüzlerce ülkücü ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduk. Organizasyona katkı sağlayan Taş Medreseli Ülkücüler derneğine ve 12 Eylül zindanlarında ömür tüketmiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Taş Medreselilerin buluşması sonrasında bir açıklama yapan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak; “Bugün Amasya’da Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’nın öncülüğünde 12 Eylül’ün Taş Medreseli ülkücüleri ile bir araya geldik. Bu şahsım için tarif edilemez bir duygu. Ben de bir Taş Medreseliyim. Türkiye’nin değişik illerinden katılım sağlayan yüzlerce ülkücü dava arkadaşımla bir araya gelmekten son derece mutlu olduk. Taş Medreseli Ülkücülere ve 12 Eylül zindanlarında ömür tüketmiş tüm arkadaşlarımıza ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizler inançları ve davası nedeniyle hapislere atılmış Ülkücüleriz. Kimimiz 5, kimimiz 10, kimimiz 20 yıl cezaevinde kaldı. Hücrelere, tabutluklara atıldı. Bizler hapishanelerde kaldığımız süreleri boş geçirmedik. İnancımızı yaşadık, maneviyatımızı güçlendirdik. Milli ve manevi yönde kendimizi Ülkücülüğün gereği olarak geliştirdik. Bol bol kitap okuduk. Ben de birçok dava arkadaşıma Kuran-ı Kerim, Siyer ve İslam Tarihi dersi de verdim. Bu buluşmada birçok dava arkadaşım bunu hatırlattı. Bu beni bir kez daha onurlandırdı ve mutlu etti. Yani o hapishaneler bizlere bir nevi medrese oldu, birbirimizin öğretmeni olduk. Şartlar zordu. Kendimizi yetiştirerek dışarı çıktık. Taş Medrese ismi de buradan gelmektedir. Allah 12 Eylül gibi bir süreci bu Ülkeye bir daha yaşatmasın. Çok acılar çektik.” dedi.






LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş