ŞİRİNKÖY KARAKUCAK GÜREŞLERİ VE KEŞKEK ŞENLİĞİ YAPILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 01 Temmuz 2023 10:11
Okunma Sayısı : 536
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

ŞİRİNKÖY KARAKUCAK GÜREŞLERİ VE KEŞKEK ŞENLİĞİ YAPILDI

          Alaçam'a 25 km uzaklıkta 1500 metre rakımında Dürtmen dağı eteklerinde bu yıl 10. yapılan Şirinköy Mahallesi Yardımlaşma ve dayanışma derneği. tarafından organize edilen karakucak güreşleri ve keşkek şenliği 30 Haziran 2023 Cuma günü yapıldı. Serin yayla bölgesinde doğal çayırlar üzerinde minik boydan başpehlivanlığa  kadar  100  güreşçi kıyasıya mücadele etti. Baş pehlivanlık güreşlerinde de 1. Serdar Çavuşoğlu, 2. Yalçın Sözen, 3. Resul Süme ve Hasan Çevik oldu. Dereceye giren tüm güreşçiler Madalya ve para ödülü verildi.

         Yapılan etkinliklerde Herenilerde pişirilen keşkek davetlilere ikram edildi. Programa özellikle Kurban Bayramı tatili için ilçemize, mahallelerine gelen gurbetçilerin yoğun katılım gösterdikleri görüldü. Etkinlik sayesinde uzun zamandır birbirlerini göremeyen vatandaşlar buluştular ve hasret giderdiler.

          Yapılan etkinliğe Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez, Dernek yöneticileri, Güreş ağaları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 


Kaynak:R.Ç.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş