SİNOP VALİSİ ÖZARSLAN DİKMEN DE İNCELEMELERDE BULUNDU


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 28 Eylül 2023 21:22
Okunma Sayısı : 607
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Dikmen Kaymakamlığı

SİNOP VALİSİ ÖZARSLAN DİKMEN DE İNCELEMELERDE BULUNDU· 

         Vali Dr. Mustafa Özarslan, Dikmen Kaymakam V. Mehmet Deniz Arabacı’yı ve Belediye Başkanı Adnan Acar’ı makamlarında ziyaret ederek ilçenin genel durumu, ulaşım, güvenlik, eğitim, sağlık, tarım, sosyal hizmetler gibi temel kamu hizmetleri ile devam eden çalışmalar ve yapılacak projeler hakkında brifing aldı. 

          Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Dikmen ilçesinde mahalle ve köy muhtarlarımız ile bir araya gelerek, talep ve sorunlarını dinledi. Vali Dr. Mustafa Özarslan’ın başkanlığında gerçekleştirilen “Muhtarlar Toplantısına, Dikmen Kaymakam Vekili  Mehmet Deniz Arabacı, Dikmen Belediye Başkanı  Adnan Acar, İl Genel Meclis Üyesi  Hüseyin Türkmen, muhtarlar ve ilgili kurum müdürleri ve daire amirleri katıldı. Toplantıda; grup köy yolları, yol, su, enerji, iletişim ve altyapı çalışmaları ile ilgili muhtarlarımızın istek ve taleplerinin çözümüne yönelik istişarelerde bulunuldu. 

         Vali Dr. Mustafa Özarslan, Dikmen' li şehit Bahattin Dolma’nın ailesini ziyaret etti. Şehidin kıymetli ailesi ile bir süre sohbet ederek, hayır dualarını alan Vali; “Sizler, şehidimizin bizlere emanetisiniz. Bizler için çok kıymetlisiniz. Şehit ailelerimiz daima başımızın tacıdır. Her daim yanınızdayız” dedi.

      Vali Dr. Mustafa Özarslan, Dikmen ilçesi ziyaret programı kapsamında, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnafların ve alışveriş yapan vatandaşlarımız ile bir süre sohbet eden Vali, vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını sordu. Esnaflarımıza hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

        Vali Dr. Mustafa Özarslan, Güzelceçay Deresi ıslah ve alt yapı çalışmaları ile yapımı devam Kerim Köyü Köprüsü’nde incelemelerde bulunarak, gelinen süreç hakkında yetkililerden bilgiler aldı. 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş