ŞEHİT POLİS MEMURU YUSUF CEYLAN İÇİN TRABZON DA TÖREN DÜZENLENDİ

TÖRENİN ARDINDAN MEMLEKETİ ALAÇAM A GETİRİLDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 21 Kasım 2021 22:05
Okunma Sayısı : 2161
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       Görevli Olduğu Trabzon Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde dün akşam trafik- asayiş uygulaması yaparken 16 yaşındaki sarhoş bir sürücünün otomobili ile çarpması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Yusuf CEYLAN için bu gün Trabzon Valiliği önünde bir tören düzenlendi.

    Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamada; Trafik, asayiş uygulaması yaptığı sırada “Dur”ihtarına uymayan sürücünün çarpması sonucu şehadet mertebesine erişen Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis memuru Yusuf Ceylan, Valiliğimiz önünde düzenlenen törenin ardından memleketi Samsun’a uğurlandı. Törene katılan Vali İsmail Ustaoğlu, şehidin ailesine, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve Emniyet Teşkilatı’na taziyelerini iletti.

     Şehit Polis memuru Yusuf CEYLAN'ın naaşı Trabzon Valiliğinin önünde yapılan törenin ardından Alaçam Göçkün Mahallesindeki baba ocağına getirildi. Şehit Polis İlyas oğlu Yusuf CEYLAN  Yarın Öğlen Şadibey Camiinde Kılınacak Öğlen namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Göçkün Mezarlığına defnedilecektir.

    ALLAH RAHMET EYLESİN, MEKANI CENNET OLSUN, RABBİM AİLESİNE VE TÜM SEVENLERİNE SABIRLAR VERSİN...

     



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş