ŞEHİT ER RAMİZ İLERİ KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Mart 2022 23:03
Okunma Sayısı : 1102
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

       Mardin ili İdil ilçesi Kozluca 3.Jandarma Hudut Bölük Komutanlığı emrinde vatani görevini ifa ederken 9.12.1983 tarihinde kaçakçılarla çıkan çatışma sonucu şehit olan Jandarma Er Ramiz İLERİ Alaçam ilçesi Akgüney Mahallesinde kabrinin başında dualarla anıldı.

     Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN , İlçe Emniyet Müdürü Erol can Keskin İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Görmez ve İlçe Sağlık Müdürü Ertan BAŞ birlikte Şehit Ramiz İLERİ’nin kabrini ve ailesini ziyaret etti.

 Ziyaret esnasında Şehit ailesiyle bir süre hasbihal ederek yakından ilgilenen ZAMAN burada yaptığı konuşmada, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden kahramanlarımız ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize Şehit ve Gazilerimizin emanetisiniz. Şehit ve Gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılık sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güçle huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm Şehitlerimize rahmet, diliyorum,” dedi



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş