SAMSUN EMEKLİ MEMUR SEN İLÇE TEMSİLCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ


Haber Kategorisi : Güncel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 12 Aralık 2021 10:56
Okunma Sayısı : 1563
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

       Samsun Emekli Memur Sen İl teşkilat İlçe temsilcileri ile bir araya gelerek bir toplantı yaptı.

    Ülkemizde sayısı iki milyonu bulan emekli memurun sendikalaşması yolunda Memur Sen'e bağlı Emekli memur Sen çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Samsun Emekli Memur Sen il bazında teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Samsun İl temsilciliğini Necmi MACİT'in yaptığı Emekli memur Sen'in ilçe temsilcilikleri de çalışmalarına başladı. Alaçam ve Yakakent İlçe temsilciliği görevini Salih İLERİ'nin yürütecektir.

      Emekli Memur Sen  Samsun İl Temsilciliği 11 Aralık 2021 tarihinde Samsun Memur Sen İl temsilciliği Binasında yaptığı toplantıda Emekli memurların sorunlarını ve ilçelerde Emekli Memur Sen'in teşkilatlanma durumlarını ele aldı. Memur Sen Samsun İl başkanı Necmi Macit'in başkanlığında yapılan toplantıya Samsun Memur Sen İl Başkanı ve aynı zamanda Eğitim Bir Sen Samsun 1 nolu şube başkanı Hamdi Yıldız'da katıldı.

      Toplantıda Dünyada ve ülkemizde yaşanan pandemi salgını nedeniyle ekonomide meydana gelen dalgalanmalar, döviz fiyatlarındaki anormal yükseliş, spekülatif dalgalanmalar ve stokçuların yaptığı zam furyaları nedeniyle tüm tüketim ve  ihtiyaç ürünlerinde anormal fiyat artışlarına neden olmuş bu durumda çalışanların, emeklilerin  alım gücünü yarı yarıya azaltmıştır. Devletimizin gerekli önlemleri almasını ve söz verdiği gibi '' hiç kimsenin enflasyonun altında ezilmesine izin verilmemesini'' temenni ediyoruz.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş