MEMUR SEN VE EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN DAN ATAKUM İLÇE BAŞKANINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Şubat 2024 22:07
Okunma Sayısı : 380
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

MEMUR SEN VE EĞİTİM BİR SEN GENEL BAŞKANI ALİ YALÇIN DAN ATAKUM İLÇE BAŞKANINA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

       Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın Atakum ilçe temsilcisi Fırat Şad’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini paylaştı. 

Peşini Bırakmayacağız! Bu ülkede hukuk var ve adalet yerini bulacaktır. Girift ilişkiler ağı çözülecek, magandalık yapan, cana kastedenler cezasını çekecektir buna inanıyoruz.

 Atakum İlçe Temsilcisi Fırat Şad okulundan evine dönmek için bindiği aracında iki kişinin hunharca gerçekleştirdiği saldırıda yaralandı. Saldırganların kimlikleri tespit edildi ve biri tutuklandı. 

 Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ali Yalçın yaptığı açıklamada; Bu olayın peşini bırakmayacağız.

Yöneticisi olduğu kurumda; öğrencilerinin okula güvenli, teknik muayeneden geçmiş sağlıklı araçlarla ulaşması için gösterdiği titizlik, dikkat ve çaba kimi rahatsız etti ise Okul Müdürünün canına kast ettiler anlaşılan. Bu menfur saldırıdan duyduğu üzüntüyü paylaşan ve konuyu yakından takip eden Samsun Valisi Sn. Orhan Tavlı’ ya özellikle teşekkür ediyor, hiç bir hukuksuzluğun, organize suçun gizli kalmayacağına inanıyor, Samsun emniyet teşkilatına güveniyoruz. Evinde ziyaret ederek “Geçmiş Olsun” dileklerimizi ilettiğimiz Eğitim-Bir-Sen Atakum Temsilcimiz Fırat Şad Başkanımızı darp eden, canına kast edenlerin peşini bırakmayacak, hukuku işletecek ve hesabını soracağız.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş