KAYMAKAM KAYABAŞI İLÇEMİZDE ZİYARET VE İNCELEMELERİNE BAŞLADI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 07 Eylül 2023 21:24
Okunma Sayısı : 602
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

KAYMAKAM KAYABAŞI İLÇEMİZDE ZİYARET VE İNCELEMELERİNE BAŞLADI

        23.08.2023 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Alaçam Kaymakamı olarak İlçemize atanan Fatih KAYABAŞI, göreve başlamasının ardından İlçemiz Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri ile tanışma ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Kaymakamlığın Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, Kamu Kurum ve Kuruluşları Amirleri ile tanışan Kaymakam Kayabaşı, Kamu Kurumlarının genel işleyiş, vatandaşa verilen hizmetler ve birimlerin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

İlçe Kaymakamı Fatih KAYABAŞI, ‘Alaçam’a hizmet  etmek adına  elimizden gelen gayreti göstererek birlik, beraberlik ve uyum içerisinde  çalışacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum’ dedi.

   Kaymakam Fatih KAYABAŞI, Kurum ziyaretlerine Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek başladı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yaşar GÖRMEZ’ den İlçemizdeki genel asayiş durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Kaymakam KAYABAŞI, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar GÖRMEZ ve komutanlık personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İlçe Kaymakamı Fatih KAYABAŞI, Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyarette bulunarak İlçe Emniyet Müdürü Ramazan AKTAŞ’ dan genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler alan Kaymakam KAYABAŞI, görevli personellere işlerinde kolaylık ve başarılar diledi.

   Kaymakam Fatih KAYABAŞI, İlçemizde her hafta Çarşamba  günü kurulan pazar yerini ziyaret ederek  pazar esnafına hayırlı işler diledi. Ziyaretinde Kaymakam Fatih KAYABAŞI, alışveriş yapmak için pazar alanına gelen vatandaşlarımızla bir süre sohbet etti. Ziyarete İlçe Emniyet Müdürü Ramazan AKTAŞ eşlik etti.

     




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş