JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN184. YIL DÖNÜMÜNDE ALAÇAM KAYMAKAMINDAN ZİYARET


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Haziran 2023 16:02
Okunma Sayısı : 549
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞUNUN184. YIL DÖNÜMÜNDE ALAÇAM KAYMAKAMINDAN ZİYARET

     Alaçam kaymakamı Fikret Zaman Jandarma teşkilatının kuruluşunun 184. yıl dönümünde Alaçam ve Yakakent İlçe Jandarma komutanlıklarını ziyaret etti. Alaçam ve Yakakent ( Yapıma aşamasında olan Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı geçici olarak Alaçam Jandarma komutanlığı binasında Hizmet veriyor.) İlçeleri aynı binada hizmet vermesi nedeni ile Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez ve Yakakent İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Yasin Alper Aksu’yu makamında ziyaret ederek Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kaymakam Zaman Vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Mukaddes vatan görevini büyük bir özveri, cesaret ve kahramanca yerine getirirken, şehit olan askerlerimiz, milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır. Görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, halen görevde olan Jandarma Teşkilatı mensuplarına, İlçe Jandarma Komutanlığı personelimize görevlerinde başarılar, sağlıklı, huzurlu uzun ömürler diliyorum. “ ifadelerini kullandı.

Alaçam İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar Görmez ve Yakakent İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Başçavuş Yasin Alper Aksu, Jandarma Teşkilatının 184. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak Ziyaretlerinden dolayı Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman’a teşekkür ettiler. 


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş