İBRAHİM ÇOLAK SAMSUN’DA!

..............


Haber Kategorisi : Kültür ve Sanat Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 21 Şubat 2020 03:00
Okunma Sayısı : 3539
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



     İBRAHİM ÇOLAK SAMSUN’DA!
 
Samsun’un kitap ve kültürde önde gelen kurumlarından Endülüs Kültür Merkezi’nin düzenlediği Endülüs Okur Buluşmaları yazar İbrahim Çolak ile devam ediyor.
 
Endülüs Okur Buluşmaları, daha önce on beş farklı programda birçok değerli yazarı ağırlamıştı. İbrahim Çolak'ın (nam-ı diğer "İhtiyar") sunumuyla söyleşi programı, 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 15.00'de Endülüs Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.
 
Tüm halkımız davetlidir.

İbrahim ÇOLAK Kimdir?
 
İbrahim Çolak, 1964 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. 1999 depreminde iki yıl kadar İstanbul'da ikamet etmiştir. Sonra tekrar iki yıl çocukluğunun geçtiği yerde Adapazarı'nda ikamet etmiştir.
 
2003 yılından bu yana Ankara'da olan İbrahim Çolak, 9 kardeşli bir aileye mensuptur. Uzun bir süre amatör futbol oynamış ve atletlik yapmış olan yazar evli ve üç çocuk babasıdır.
 
KENDİ KALEMİNDEN İBRAHİM ÇOLAK

1964 yılında Trabzon'da doğdu. Mektep müfredatını değil anne irfanını seçti. Adapazarı'na taşındı, Ankara'ya yerleşti. Yeni Şafak'ta temsilcilik yaptı, söyleşiler düzenledi, tam o sırada polis raporlarında adı geçti. 2010'da İhtiyar Kitabevi'ni kurdu. Okudukları ona kaldı, yazdıklarını paylaşmaya çalışıyor. Yazmaya, insanlık bakiyesinin geleceğe taşınması olarak bakıyor.







LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş