HİZMETE GİRMEDEN YIKILAN KÖPRÜ İÇİN SERT ELEŞTİRİ

................


Haber Kategorisi : Siyasi Haberler
Yayınlanma Tarihi : 13 Kasım 2020 03:00
Okunma Sayısı : 3503
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



     Hizmete girmeden yıkılan köprü için CHP’den sert eleştiri

Bayburtlu: “Yıkılan, sadece köprü değil, sorumsuz yönetim anlayışıdır”
10 mahallenin ilçe merkeziyle bağlantısını sağlayacak olan Çalköy Köprüsü’nün, kendi ağırlığına dayanamayıp yıkılmasının ardından bölgede incelemelerde bulunan CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Onur Bayburtlu “liyakatsiz kişilerce yapıldığı belli olan ve vatandaşın paralarının çöpe gitmesine sebep olan bu olayda bütün sorumlulardan hesap sorulmalıdır” sözleriyle eleştirdi.

CHP Vezirköprü İlçe Başkanı Bayburtlu, hizmete açılmadan yıkılan Çalköy Köprüsü’nde incelemelerde bulundu ve çevrede yurttaşlarla bir araya geldi
 Kendi ağırlığına dayanamayıp çöken köprünün, henüz hizmete dâhi alınmamış olduğuna dikkat çeken Bayburtlu “kendi ağırlığını bile taşıyamayan bu köprüye, teknik açıdan kimler izin verdiyse, bu köprüyü kullanacak olan hemşehrilerimizin canına kast etmişlerdir” dedi.
Bayburtlu açıklamalarında ayrıca şunları belirtti:
“Teknik bilgi, deneyim, mevzuata uygunluk bunların hepsi çok önemli niteliklerdir. Fakat bu köprü yapılırken, bunların hepsi göz ardı edilmiş. Köprü projesinin bu mevkiyi bilmeyen veya görmeyen birileri tarafından çizildiği ortada. Köprü ayaklarının hangi yönlere bakacağı konusunda bile hata yapılmış. Ve sonunda ortaya işte böyle bir utanç tablosu çıkmıştır.
Yıkılan, sadece köprü değil, sorumsuz yönetim anlayışıdır. Heba edilen zaman, boşa harcanan kamu kaynakları… Bunların hepsi vatandaşımızın yaşadığı kayıplardır. Yazık değil mi, bunca yatırımın israf edilmesine! Bunun zararı nasıl ve kimden tazmin edilecek? Bu köprü ya hizmete girdikten sonra çökseydi? Hukuken ve vicdanen, böyle bir felaketin hesabını hangi yetkili verebilir?”

CHP VEZİRKÖPRÜ İLÇE BAŞKANI
ONUR BAYBURTLU




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş