GÜMÜŞOVA İLKOKULUNDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 25 Nisan 2022 13:33
Okunma Sayısı : 1393
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

          23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alaçam ilçe merkezine en uzak okulu olan Gümüşova İlkokulunda çok güzel etkinliklerle kutlandı. Müdür yetkili Sınıf öğretmeni Sinan Temiz'in öğrencileriyle beraber hazırladığı bayram programı dolu dolu etkinliklerle kutlandı.

         Köy tadında yaşanan bayram etkinliği İstiklal Marşını Okunması ve saygı duruşu ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirler öğrenciler tarafından okundu. daha sonra öğrenciler arasında bir birinden güzel yarışmalar ve etkinlikler düzenlendi; kaşıkla Yumurta taşıma yarışı, Çuval yarışı, halat çekme yarışı, sandalye kapma yarışı, yoğur içinde para bulma yarışı vb. bir çok yarışlar yapıldı. kazanmanın yanında birlikte yarışmanın bayram kutlamanın sevinci ve mutluluğu yaşandı. Köy sakinlerinin tamamının izlemeye geldiği etkinlik oldukça ilgi topladı hava koşullarının da güzel olması bayram kutlamalarına ayrı bir renk kattı.

        Bu güzel Bayram programının hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen başta Müdür yetkili sınıf öğretmeni Sinan TEMİZ ve öğrencilerini tebrik ediyoruz. 

KAYNAK;https://gumusovailko.meb.k12.tr


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş