GENÇ ÖĞRETMENLER DERNEK,VAKIF VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNİ ZİYARET ETTİ

........


Haber Kategorisi : Eğitim Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 16 Nisan 2016 03:00
Okunma Sayısı : 2413
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Şubat 2016 öğretmen atama döneminde ataması yapılan ve Aday öğretmenlik sürecini ilçemizde yapan genç öğretmenler bu hafta Koordinatör öğretmenleri Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Lisesi Müdür yardımcısı eşliğinde Bu hafta İlçemizde bulunan sivil toplum örgütleri,dernek ve vakıfları ziyaret ettiler.
Ziyaretler Alaçam Din Görevlileri Derneği ziyareti ile başladı.Din görevlileri derneği ziaretinde dernek başkanı Cemalettin Tıngır Genç öğretmenlere derneğin çalışmaları konusunda bilgi verdi.



        Daha sonra Alaçam Kızılay'ı ziyaret eden genç öğretmenler Alaçam Kızılay Başkanı İsa Şentürk'ten çalışmalar konusunda bilgi aldı.İsa Şentürk Kızılay'ın Alaçam ilçemizde yaptığı son kan bağışı kampanyalarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini 200 kişi Memur,esnaf,çifçi...kan bağışında bulunduğunu dile getirdi.



       Genç öğretmenlerin daha sonraki ziyaret noktası Alaçam Mübadele Derneği oldu.Alaçam Mübadele Derneği Başkanı Sinan Top dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.Mübadele sırasında Anadoluya ve yöremize gelen Mübadil sayıları hakkında bilgi verdi.Mübadillerin yanlarına getirdikleri eşyaları toplayıp düzenleyerek Alaçam Mübadele Müzesini kurduklarını dile getirdi.

       Genç öğretmenler Alaçam Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfınıda ziyaret ettiler Vakıf Memurlarından Emre Kösem vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.Genç öğretmenlerin çalıştıkları yerlerde fakir öğrenciler olacağını onlar için vakıflara müracat edip yardım almalarını sağalayabileceklerini dile getirdi.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş