DOWN SENROMLULAR AVRUPA ŞAMPİYONASINDA SAMSUN LU SPORCU ALTIN MADALYA KAZANDI

ATLETİZM VE MASA TENİSİN DE 7 ALTIN 12 GÜMÜŞ 9 BRONZ MADALYA KAZANDILAR


Haber Kategorisi : Spor Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Temmuz 2019 03:00
Okunma Sayısı : 2395
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



      Finlandiya'da gerçekleştirilen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası'nda gülle atmada dünya rekoru kırarak ülkemizi gururlandırıp altın madalya kazanan Samsunlu Milli Sporcumuz Ali Topaloğlu ve antrenörlerini tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Finlandiya’da düzenlenen 2019 yılı Down Sendromlular Avrupa Atletizm ve Masa Tenisi Şampiyonası'nda 7 altın, 12 gümüş ve 9 bronz olmak üzere toplamda 28 madalya kazanarak bizlere büyük bir sevinç yaşatan sporcularımızı tebrik ediyorum. Türkiye sizinle gurur duyuyor!




     Onlar engelleri bir bir aşıyor başarıdan başarıya koşuyorlar.Down Senromlu gençler kendi katagorilerinde Avrupanın en iyileri olmak için bir araya geldiler.Onlar kendilerine yeterli ilgi ve eğitim verildiğinde her şeyi başarabileceklerini gösterdiler bir tane ilimizden olmak üzere 28 tane gencimiz Avrupa şampiyonasından madalya ile döndüler,hani madalya kazanmasalarda yarışmaları o çaba ve emeği göstermeleri bile onları gönlümüzün şampiyonu yapar.
      Cuhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN,Samsun Sayın Valisi Osman KAYMAK ve bir çok devlet adamı ve bürokrat bu başarıları cani gönülden teberik ettiler.Bizlerde bu değerli gençleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Sizinle Guru Duduk...



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş