DOKTOR SEZGİN POLAT YAŞAMINI YİTİRDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Haziran 2023 14:39
Okunma Sayısı : 3328
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

DOKTOR SEZGİN POLAT YAŞAMINI YİTİRDİ

           Uzun yıllar Alaçam'da doktor olarak görev yapan Dr. Sezgin POLAT tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Alaçam'da 32 yıldır görev yapan Dr. Sezgin Polat daha önceleri SSK Alaçam polikliniğinde görev yaptı daha sonra tüm sağlık kurumlarının tek çatı altında birleştirilmesinden sonra Alaçam Sağlık Ocağında çalışmaya başladı, daha sonra Aile Hekimliği uygulaması başladıktan sonra Aile hekimi olarak çalışmaya başladı. Yaklaşık altı ay önce rahatsızlanan Dr. Sezgin Polat OMÜ Tıp Fakültesinde tedavi görüyordu, Yapılan tüm tedavilere rağmen hayata tutunamayan Dr. Sezgin Polat yaşamını yitirdi. Doktor Sezgin Polat evli ve iki çocuk sahibi idi.

        Dr. Sezgin Polat için 14 Haziran 2023 Çarşamba günü Alaçam Devlet Hastanesi bahçesinde bir tören düzenlendi. Cenaze merasiminde Alaçam Devlet Hastanesi Baş hekimi Dr. Radi Şen bir konuşma yaptı. daha sonra orada toplanan kalabalıktan helallik alındı ve cenaze namazı kılındı. Dr. Sezgin Polat'ın cenazesi memleketi Konya'ya götürülerek yarın orada toprağa verilecek.

        Dr. Sezgin Polat'ın cenaze törenine Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, belediye başkanı İlyas ACAR, Alaçam Devlet Hastanesi, Alaçam Toplum Sağlığı Merkezi, Alaçam Aile Hekimlikleri Doktorları, sağlık çalışanları, Siyasi parti ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş