DİKMEN İLÇESİNDE YOLLAR ASFALTLANDI


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 14 Aralık 2021 14:47
Okunma Sayısı : 1163
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

       Sinop-Dikmen İlçesinde Altyapı Kanalizasyon Yağmursuyu hattı yapımı sonrası bozulan yollar için Sıcak Asfaltlama Çalışmaları yapıldı.

      Sıcak Asfalt çalışmaları öncesi kurban kesilerek dualar yapılarak çalışmalar başlandı. Programda Dikmen Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, Belediye Başkanı Adnan Acar, İl Özel İdaresi yetkilileri, Belediye meclis üyeleri ve diğer yetkililer katıldı. Programın ardından Sinop İl Özel İdaresi ekipleri tarafından sıcak asfalt çalışmalarına başlandı. Kaymakam ,Belediye Başkanı ve diğer yetkililer daha sonra yapılan çalışmaları yerinde izlediler. Modern sistemlerle yapılan yollar Dikmene ayrı bir modernlik kazandırdı.

       Dikmen Belediye Başkanı Adnan ACAR yaptığı açıklamada; Asfaltlamada bizlerin Dikmenlilerin her zaman yanında olan Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş, Sinop  Valisi Erol  Karaömeroğlu, Dikmen Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Sinop İl Özel İdare Genel Sekreteri Yahya Çınkıl , Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Erfelek Belediye Başkanı Mehmet Uzun, Ak Parti Dikmen İlçe Mustafa Karaarslan, Dikmen İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Türkmen ve Ecevit Dinç, Belediyemiz Meclis Üyelerine, Sinop İl Özel İdaresi Daire amirleri ve Personellerine, Dikmen İlçe Özel İdare Personellerine, Belediyemiz Personellerimize teşekkür ederim dedi.

Adnan Acar

Belediye Başkanı



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş