DİKMEN DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ


Haber Kategorisi : Gerze-Dikmen-Durağan Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 18 Mart 2022 23:25
Okunma Sayısı : 1078
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Dikmen Kaymakamlığı

      Dikmen ilçesinde Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü, İlçe Cumhuriyet Meydanı’nda  Atatürk Anıtına  İlçe kaymakamı Feyza Nur KILIÇ’ın ve Belediye Başkanı Adnan ACAR'ın çelenk sunma programı ile başladı. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

     Çelenk Koyma programından sonra  Şehit Bahattin Dolma İlkokulunda  18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yıldönümü programı yapıldı. Programa İlçe kaymakamı, Belediye başkanı Kurum Müdürleri daire Amirleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerin hazırladığı program izlendi.

        Dikmen Kaymakamı Feyza Nur KILIÇ, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. Yıl Dönümü Programı kapsamında Belediye Başkanı  Adnan ACAR, kurum amirleri ve Şehit yakınları İle birlikte ilçemiz şehit Bahattin Dolmanın kabrini ziyaret etti.

        Dikmen Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakını aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenlendi. Programda İlçe  Kaymakamı  Feyza Nur KILIÇ günün anlam ve önemini ifade eden konuşma yaptı..

             



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş