CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMALARI NEDENİYLE ÇELENK KOYMA TÖRENLERİ YAPILDI(ALAÇAM,YAKAKENT,DİKMEN,DURAĞAN)


Haber Kategorisi : Kutlama Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 28 Ekim 2023 16:45
Okunma Sayısı : 1095
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMALARI NEDENİYLE ÇELENK KOYMA TÖRENLERİ -ALAÇAM

     Alaçam'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100 üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. 

28 Ekim 2023 Cumartesi günü Alaçam Cumhuriyet Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine; Kaymakam Fatih KAYABAŞI, Belediye Başkanı İlyas ACAR, Cumhuriyet Başsavcısı Yakup YILDIZ, askeri erkân, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Kaymakam Fatih KAYABAŞI ve Belediye Başkanı İlyas ACAR'ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla tören sona erdi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMALARI NEDENİYLE ÇELENK KOYMA TÖRENLERİ-YAKAKENT

     Yakakent İlçesinde Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Kutlama Programı Kapsamında Kaymakam Abdüssamed KILIÇ, Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA, İlçe Protokolü, Öğrenciler ve Halkın Katılımıyla Atatürk Anıtına Çelenk Sunma Töreni Gerçekleştirildi

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMALARI NEDENİYLE ÇELENK KOYMA TÖRENLERİ-DİKMEN

       Sinop-Dikmen ilçesinde Cumhuriyetimizin 100.Yıl Dönümü münasebetiyle, Kaymakamı Ozan CİVELEK, Belediye Başkanı  Adnan ACAR ve İlçe Protokolünün katılımlarıyla Atatürk Anıtı önünde Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLAMALARI NEDENİYLE ÇELENK KOYMA TÖRENLERİ-DURAĞAN

         Sinop-Durağan ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl Dönümü münasebetiyle, Kaymakam Celal GÜNGÖR, Belediye Başkanı Ahmet KILIÇASLAN, Cumhuriyet Savcısı Mustafa MEHMETOĞU,  Protokol Üyeleri, Kurum Müdürleri, Emniyet ve Jandarma personelleri, şehit aileleri, gazilerimiz, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızın katılımlarıyla; Hükümet Konağı Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma programı gerçekleştirildi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş