CHP ATAKUM İLÇE BAŞKANI SERHAT TÜRKEL OLDU


Haber Kategorisi : Siyasi Haberler
Yayınlanma Tarihi : 03 Eylül 2023 20:21
Okunma Sayısı : 1378
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

CHP ATAKUM İLÇE BAŞKANI SERHAT TÜRKEL OLDU

        

Cumhuriyet Halk Partisi Atakum ilçe kongresini iş insanı Serhat Türkel kazandı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kurultay kapsamında il ve ilçe kongreleri sürüyor. Samsun'da CHP'nin kalesi olarak bilinen Atakum'da da ilçe kongresi heyecanı yaşandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen kongreye olumsuz hava şartlarına rağmen çok sayıda partili katılım gösterdi. Kongrede CHP Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, divan kurulunda yer aldı.

Yapılan oylama sonucunda Serhat Türkel'in beyaz listesi 282 oy alırken, Zafer Odabaş'ın mavi listesi ise 66 oy aldı. Bu sonuçla CHP Atakum'da başkanlık yarışında ipi önde göğüsleyen Serhat Türkel oldu.

SERHAT TÜRKEL KİMDİR?

"1983 yılında Almanya’da dünyaya geldim. 1 yaşımda memleket özlemi sonucu ülkemize, çok sevdiğim memleketim olan Atakum’a döndük. Esnaf bir ailenin çocuğu olmam nedeniyle, dayanışma kültürünü benimseyerek büyüdüm. 13 yaşında Atakum sahilinde dondurma satan bir çocukken hemşerilerimizle sürekli iletişim ve etkileşim içerisindeydim. Yaşamımdan edindiğim güçlü iletişim, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını, partimizin Gençlik Kollarından itibaren siyasi yolculuğuma da yansıttım.

İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Atakum’da tamamladım. Babamın esnaf olması, çok küçük yaşlarda ticarete başlamama sebep oldu. Askerlik vazifemi gerçekleştirdikten sonra, kırtasiye fotokopi çekim merkezi- reklam ajansı açık hava reklamcılığı yaptım ve bugün turizm-otelcilik sektöründe iş hayatıma devam etmekteyim.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş