BAFRALI ŞEHİT JANDARMA UZMAN ONBAŞI BURAK PERÇİN SON YOLCULUĞA UĞURLANDI

.......


Haber Kategorisi : Güncel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 27 Eylül 2016 03:00
Okunma Sayısı : 4089
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



       Gençlik ve Spor BakanıAkif Çağatay KILIÇ, beraberinde Vali İbrahim ŞAHİN ile birlikte, 27.09.2016 Salı günü saat 16.00’da, Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında, teröristler tarafından güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Burak PERÇİN’nin Bafra Gökçesu Mahallesi Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.


 
      Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında, kentteki sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulan güvenlik noktasında 26.09.2016 Pazartesi günü, teröristler tarafından güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Burak PERÇİN için Bafra Gökçesu Mahallesi Merkez Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

 
              
       Burada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, Vali İbrahim ŞAHİN, Samsun Milletvekilleri Fuat KÖKTAŞ, Ahmet DEMİRCAN, Erhan USTA, Kemal ZEYBEK, Hayati TEKİN, , Garnizon Komutanı P.Albay Sedat BULUT, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet YAVUZ, İl Jandarma Komutanı V. J.Kd. Alb. Ünsal AĞAOĞLU, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanı SG.Alb.Murat ÖZER, İlçe Kaymakamları, ilçe belediye başkanları, askeri, adli ve mülki erkan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve binlerce vatandaşın katılımı ile cenaze namazı kılındı.

 
        Bafra İlçe Müftüsü İsmail ÇİÇEK tarafından kılınan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Şehidimizin cenazesi, askerlerin omuzunda Gökçesu Mahallesi Şehitliğine götürüldü.
 
        Sonrasında şehidimiz Jandarma Uzman Onbaşı Burak PERÇİN’in naaş-ı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde Bafra Gökçesu Mahallesi Şehitliğinde toprağa verildi.
 
        Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin babası Erol PERÇİN’e öperek teslim etti.



KAYNAK:SAMSUN VALİLİĞİ


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş