ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN KALİTESİ KADAR YETKİLİ SERVİSİNİN DE KALİTELİ OLMASINA DİKKAT EDİN


Haber Kategorisi : Kendi Penceremden Gördüğüm
Yayınlanma Tarihi : 20 Aralık 2020 14:53
Okunma Sayısı : 2366
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi


                            ALDIĞINIZ ÜRÜNÜN KALİTESİ KADAR YETKİLİ SERVİSİNİN KALİTELİ OLMASINA DİKKAT EDİN

Günümüz yaşantısında teknoloji her alanda kullanımımıza giriyor. Teknolojik ürünlerin kendi kaliteleri kadar onların kurulumunu bakım ve onarımını yapacak yetkili servisler o ölçüde önem arz etmektedir.
İlçemize doğal gaz geleceğinin belli olmasının ardından artık doğalgaza uyumlu kombi, ocak  ve fırın gibi ihtiyaçlar arz etti. İlçemizde de şubeleri bulunan Ülke çapında yaygın olan bir markete gelen set üstü ocaklardan aldık kenara koyduk. Ocağın üzerinde yetkili servis tarafından ücretsiz monte edileceği yazısı da  yer alıyordu. Nihayet ilçemiz şebekesine doğal gaz verildikten sonra Doğal gaz yetkili firmasın doğal gaz bağlantısının evimize bağlanması için randevu alındı ve geldiklerinde mutfakta doğalgaza uygun ocağın takılı olması gereğini dile getirdiler. 8 gün önceden aldığımız set üstü ocağın Alaçam’a en yakın Bafra ilçesinde bulunan yetkili servisini aradık ilk önce daha dün oradaydık niçin söylemediniz cevabı ile karşılaştık, bu gün Doğal gaz şirketinden randevu aldık gelecek bir hafta sonra bağlantı için geleceklerini bildirdiğimizde aradığımız gün Çarşambaydı Cuma günü gelebileceğini söyledi, Olur dedik bekledik Cuma gelmedi aradık Cumartesi Pazar günü sokağa çıkma yasağı var pazartesi günü geleceğim dedi siz bana Watsaptan bir de konum atın  adresi daha iyi bulurum dedi. Bekle bekle gelmedi, tekrar aradık Yenice Mahallesindeyim sokağa çıkma yasağının başlamasından önce geleceğim dedi gelmedi. Salı günü aradık işim çok yoğun ne zaman geleceğim belli değil dedi. Kendisine  neden bir haftadır bizi oyalıyorsunuz diye sorduğumuzda, o benim keyfime bağlı ne zaman istersem o zaman gelirim  ayrıca orası şehir dışı dedi. Geleceği yer Alaçam dağ başı değil burası da şehir ama oradan öyle görünüyor demek ki. Ürünü aldığımız firmanın müşteri temsilciliğini aradık halledeceklerini gerekirse bölge bayilerini arayacağız, siz bizi bekleyin biz sizi arayacağız dediler onlardan da ses çıkmadı. Ürünü satan ülkemizin en büyük marketler zincirinin maalesef Müşteri iletişim hattı yok sadece internet üzerinden bir form doldurularak şikayetimizi bildiriyoruz onu da doldurduk daha onlardan da ses çıkmadı. Sonunda ilçemizde bu işi serbest olarak yapan bir ustamızı çağırdık ocağımızı bağlattık ellerine sağlık kendisine çok teşekkür ediyoruz. Belirtilen tarihte doğal gaz firması geldi kontrolleri yaptıktan sonra set üstü ocağımızı doğalgazla yaktılar ve hayırlı olsun temennisi ile giderken Kombinizi de servisinizi çağırarak açtırabilirsiniz dediler. Kombi ülkemizin tanınan bilinen firmalarından bir marka aradık yetkili servisi o serviste Bafra  ilçesindeydi bir saat içinde geldiler kombinin doğalgazla bağlantı ve açılışını yaptılar. İşte iki marka ve servis hizmetlerindeki kalite bu şekilde ortaya çıktı.
 Set üstü  ocağı aldığım firma doğal gaz bağlandıktan bir gün sora arayarak bu gün ocağın yetkili servisi gelip ocağınızı kuracak diye aramayı lütfettiler dedik servisiniz sizin olsun biz ocağımızı başka bir ustaya taktırdık garanti belgesini de yırttık attık, sizin hizmetiniz bu kadarmış, başladılar işleri yoğunmuş ta, biz geç aramışız da fakat garanti belgesini tekrar gönderebilirlermiş te, dedim gerek yok, artık sizin adınızı taşıyan ürünlerle işim olmaz bozulursa veririz parasını yaptırırız yada kaldırır atar tanınmış bir Firmanın ürününü alırız. ..


Eğitimci-Yazar-Editör: Salih Z. İLERİ
Whats App Haber-Bilgi hattı:05325084339
e-Posta:[email protected]



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş