ALAÇAM VE YAKAKENT TEN DEPREM BÖLGESİNE YAKACAK YARDIMI


Haber Kategorisi : Güncel Haberler
Yayınlanma Tarihi : 12 Şubat 2023 11:58
Okunma Sayısı : 2339
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen şiddetli depremde binlerce vatandaşımız yaşamını yitirirken binlerce ev yıkıldı ve yüzbinlerce vatandaş yaralandı ve evsiz kaldı. Deprem bölgesinde binlerce vatandaşın katıldığı kurtarma çalışmaları devam ederken yurt içi ve yurt dışından yardımlarda devam etmektedir.

         Deprem bölgesine çadır, yiyecek, giyecek, battaniye, temizlik ve hijyen malzemesi, seyyar tuvalet, cenaze yıkama arabası, konteyner v.b malzemelerin yanında soğuk kış şartlarının yaşandığı bu günlerde soba ve yakacak kömür ve odun yardımları da yapılıyor. Alaçam ve Yakakent ilçelerimizden vatandaşların imece halinde odun topladığı toplanan odunların kesilip parçalanarak çuvallara doldurulup traktörlerle önce toplama merkezlerine oradan da kamyonlara ve tırlara yüklenerek deprem bölgelerine gönderiliyor.

       Bu acı deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde kimi maddi imkanlarıyla, kimi gücüyle kimisi de dualarıyla yardımlarıyla katkıda bulunuyor. Allah Herkes den Razı olsun....



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş