ALAÇAM NEVİN HATUN SÜBYAN KUR AN KURSU AÇILDI

......


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 09 Ekim 2017 03:00
Okunma Sayısı : 3043
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



       Alaçam Müftülüğü tarafından Beşyol Camii altında Nevin Hatun 4-6 yaş Kur’an Kursu İl Müftüsü Veysel Çakı’nın katılımı ile törenle açıldı.



Kuran kurslarında yaş sınırının kaldırılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi" çerçevesinde açılan 4-6 yaş grubu Kur'an Kursunun açılışına İl Müftüsü Veysel Çakı, İlçe Müftüleri toplantısının Alaçam’da olması nedeni ile Samsunda bulunan İl ve İlçe Müftüleri İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Av. Ali Şengül, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Şenyurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai Tural, İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Güreş, İlçe Müftülüğü personeli, İmam Hatipler katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, "Okul öncesi yavrularımızın eğitimlerini amaçlayan 4-6 yaş grubu eğitim merkezinin açılışını gerçekleştirmek üzere burada bulunuyoruz. Bu eğitim yuvasının hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. İl Müftüsü Veysel Çakı: "En kıymetli varlıklarımız çocuklarımız" Camii altında yer alan 4-6 yaş arası Kuran Kursu’nun açılışını gerçekleştireceğiz. Böyle Kurslar arttıkça ülkemizde besmele çeken evlatlarımızın sayısı da artacak. Evlatlarımızın çekmiş olduğu besmeleler, evlerimizi ve soframızı bereketlendirecek. Milletimizi ve ülkemizi huzura kavuşturacak. İnşallah çocuklarımız kurslarda Kuran-ı Kerimle tanışacak. Milli, manevi ve kültürel değerlerimizi öğrenecekler. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, vatana, millete, anne ve babalarına hayırlı evlatlar olarak yetişmesini temenni ediyorum" diye konuştu. Konuşmalar sonrası protokol üyeleri tarafından kurdela kesildi.Kur'an Kursunda sabahtan öğlene kadar Alaçam müftülüğü Kur'an kursu öğreticileri tarafından  çocuklara Dini eğitim verilecek öğlenden sonra Alaçam Halk eğitimi merkezi Okul Öncesi Öğretmenleri tarafından okul öncesi eğitimi verilecek.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş