ALAÇAM KAYMAKAMLIĞINA FATİH KAYABAŞI ATANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 24 Ağustos 2023 09:30
Okunma Sayısı : 848
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       ALAÇAM KAYMAKAMLIĞINA FATİH KAYABAŞI ATANDI

          Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın imzası ile Genel Müdürlükler, Kaymakamlık ile Valiliklerde yapılan terfiler ve atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

        Yayınlanan Kararname ile Van ili Gürpınar Kaymakamı Fatih KAYABAŞI Alaçam kaymakamlığına atanırken, Alaçam kaymakamı Fikret ZAMAN Kütahya vali yardımcılığına atandı.

          Fatih KAYABAŞI ;

        1990 yılında Karabük’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karabük’te tamamladıktan sonra 2013 yılında Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Bir süre Maliye Bakanlığında Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılında Karabük Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Karabük ilinde Valilik stajını, Sakarya ili Söğütlü ilçesi ile Aydın ili Didim ilçesinde Refiklik stajını, İstanbul ilinde Mülkiye Teftiş stajını tamamladı. Giresun Çanakçı ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği İspanya’nın Madrid Complutense Üniversitesi’nde İspanyolca dil eğitimi aldı. Kastamonu Küre ve Şenpazar ilçelerinde görev yaptıktan sonra Van Gürpınar İlçesine atandı 23 Ağustos 2023 tarihli Cumhurbaşkanlığı kararnamasi ile Alaçam İlçe Kaymakamlığına atandı. İngilizce ve İspanyolca bilmektedir. 

HAYIRLI OLSUN...


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş