ALAÇAM KAYMAKAMINDAN İLÇEMİZE GELEN DEPREMZEDELERE ZİYARET


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 23 Şubat 2023 14:43
Okunma Sayısı : 1228
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

       6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli 10 ilde meydana gelen depremde binlerce vatandaşımız yaşamını yitirirken yüzbinlerce vatandaşımız evlerinin yıkılması sonucu açıkta evsiz kaldı. Devletimiz gerek Konteynır gerek çadır bularak gerekse yurtlara, otellere ve misafirhanelere yerleştirerek vatandaşların açıkta kalmaması için mücadele ederken hayırsever vatandaşlarda boş olan evlerini depremzedelere açarak bu vatandaşlara yardım ediyor. Deprem bölgesinden ilçemize de 142 vatandaşımız geldi bu vatandaşlarımız 30 ev de barındırılıyorlar. 

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, ilçemize gelen depremzedeleri ziyaret ederek  geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaretleri sırasında vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Zaman, onların ihtiyaç ve taleplerini dinledi, Kaymakamlık olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

 Devlet Millet el ele vererek hep birlikte bu zor günlerin üstesinden geleceğimizin altını çizen Kaymakam Zaman; “Depremzedelerimiz ile ilgili bütün çalışmaları yakından takip ediyoruz. Alaçam Kaymakamlığı olarak, Türkiye olarak hep birlikte tek yürek olduk. El birliği ile de bu zorlu günlerin üstesinden geleceğiz.  Bizler vatandaşlarımızın ihtiyaçları konusunda her şeyi yapmaya hazırız” dedi.  Ziyaret sırasında  çocuklar ile yakından ilgilenen Kaymakam Zaman, çocuklara  çeşitli hediyeler de verdi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş