ALAÇAM KARAYOLLARI KOLİN FATİH ORTAOKULUNDA MEZUNİYET SEVİNCİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 13 Haziran 2023 17:33
Okunma Sayısı : 690
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

ALAÇAM KARAYOLLARI KOLİN FATİH ORTAOKULUNDA MEZUNİYET SEVİNCİ

          Alaçam karayolları Kolin Fatih Ortaokulunda 2022-2023 Eğitim öğretim yılı yıl sonu Mezuniyet töreni yapıldı. Program Alaçam Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğü Kapalı Spor salonunda yapıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. 

        Mezuniyet töreninde Okul Müdürü Taylan METE bir konuşma yaptı. Konuşmasında Öğrencilere bir dönemin sonunda olduklarını  ve yeni bir dönemin başlangıcında olduklarını dile getirdi. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının sonu itibarı ile ortaokul dönemini belirterek mezun olduklarını ve bu gün mezuniyet töreni için burada toplandıklarını ve sizleri mezun etmenin gururunu yaşıyoruz dedi.

        Sayın veliler sizler çocuklarınızın hayattaki en önemli adımlarına şahitlik ediyorsunuz, Bizler karayolları Kolin fatih ortaokulu ailesi olarak çocuklarınıza gözümüz gibi baktık dedi.

        Öğrencilere mezuniyetlerinin hayırlı olmasını temenni ederek bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı, başarılı bir yaşam temenni ettiğini ve eğitimlerinde katkısı olan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

          Program sonunda geleneksel olarak mezun öğrenciler kep fırlatarak mezuniyetlerini kutladılar...




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş