ALAÇAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 06 Haziran 2023 13:14
Okunma Sayısı : 705
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

ALAÇAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ YIL SONU SERGİSİ AÇILDI

      Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı yıl sonu sergisi açılışı 6 haziran 2023 salı günü yapıldı. Program saat 10;30 da Halk Eğitimi Merkezi Konferans salonunda başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Genel Bilgilendirme konuşmasını Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ersin İLERİ yaptı. Konuşmasında Halk Eğitimi Merkezlerinde 3800 adet farklı branşta kurs açıldığını, el sanatlarından sportif faaliyetlere, müzikten, halk oyunlarına okuma yazma kurslarından Kur'an-Kerim kurslarına kadar... 7 den 77 yaşa kadar her yaşta insanımızın istek ve arzularına göre kurslar açıldığını ve bu kursların açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi. 

      Programda Tekvando ve Güreş kurslarına giden öğrenciler gösterilerini sundu, Küçük öğrenciler ve öğretmenleri tarafından birbirinden güzel Türk halk Müziği parçaları seslendirildi. Salon Programı sona erdi.

   Daha sonra Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Ana binasına kurulan yıl boyunca yapılan çalışmaların sergilendiği sergi İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek açıldı. Protokol üyeleri ve davetliler sergiyi stant, stant gezerek sergilenen ürünler hakkında Usta öğreticilerden bilgiler aldılar.   Program sonunda davetlilere Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ikramlarda bulunuldu,

 Programa ilçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Alaçam Belediye Başkan vekili Raif VATAN, Samsun İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı Hüseyin AKSAKAL,  İlçe Emniyet Müdürü Erol Can Keskin, Alaçam İlçe  Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT; Yakakent İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem ŞİMŞEK, protokol üyeleri, Davetliler, Siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.






LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş