ALAÇAM ETYEMEZ ALPASLAN GÜL OKULU ÖĞRENCİLERİNE ATKI ELDİVEN POLAR HEDİYESİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Nisan 2022 14:21
Okunma Sayısı : 1463
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

         Sevdamız Samsun Platformu, sosyal sorumluluk kapsamında düzenlendiği ‘Minikler Üşemesin’ projesine devam ediyor. Genel Başkan Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri, dördüncü yılına giren projenin ilk durağında Alaçam Etyemez Alparslan Gül İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. Proje bu yıl, geçtiğimiz aylarda korona virüs nedeniyle hayatını kaybeden platformun genel başkanı Nuri Seven’in eşi Gamze Seven anısına düzenleniyor.

Öğrencilere atkı, bere ve polar hediye edilen programda Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven, çocukların kalbine dokunmanın çok önemli olduğunu belirterek, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğunu tarif edilemez. Sevdamız Samsun Platformu olarak geleceği şekillendirecek olan ve geleceğin sahipleri olan çocuklarımız için yapılan her türlü çalışmanın destekçisi olacağız” dedi.


Seven, “Çocuklarımıza verdiğimiz hediyeleri, yaşları kaç olursa olsun hep hatırlayacaklar. İhtiyacı olsun veya olmasın çocuklar her zaman sevgi görmeyi hak ediyorlar. Bizler imkanlarımız çerçevesinde elimizin uzandığı herkese ulaşmak için gayret gösteriyoruz. İlerleyen yıllarda bizlerden hediye alan çocuklarımızdan bazıları da bu günleri unutmayarak bizler gibi kendi dönemlerine denk gelen çocuklara ulaştıklarında yaptığımız çalışmalar ayrı bir anlam kazanacak” ifadelerini kullandı.

Bu yıl projeyi hayatını kaybeden eşi Gamze Seven anısına düzenlediklerini belirten genel Başkan Nuri Seven, “Eşim çocukları ve yardımlaşmayı seven biriydi. Kendisini çok erken yaşta kaybetmenin üzüntüsünü çok derinden yaşadık. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız da eşimin adını bu proje ile yaşatmayı önerdiklerinde çok mutlu oldum. Hem yönetimimizdeki arkadaşlarıma hem de projemize destek veren tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Alaçam İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Menekşe, Alaçam Etyemez Alparslan Okulu Müdürü Ayhan Şahin, Sevdamız Samsun Platformu Genel Başkanı Nuri Seven’e teşekkür plaketi takdim ettiler. 




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş