ALAÇAM EĞİTİM-BİR-SEN OKUL MÜDÜRLERİYLE YEMEKLİ TOPLANTIDA BULUŞTU

Yeni Atanan Okul Müdürlerine Hayırlı Olsun Denildi


Haber Kategorisi : Eğitim Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Ocak 2015 02:00
Okunma Sayısı : 3215
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Alaçam Memur Sen Eğitim Bir Sen İlçe Temsilciliği Okul Müdürleriyle yemekli toplantıda bir araya geldi. 29 Ocak 2015 Perşembe günü Alaçam Pide Salonunda yapılan toplantıya Alaçam Ak Parti İlçe Başkanı Av.Ali ŞENGÜL, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun UZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, Büro Memursen İlçe Temsilcisi Ramazan ÇOBAN, Alaçam Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Abdulkerim AÇIKGÖZ, Alaçam Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın TUNCER, Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet ÇELİK, Resai Aydın İlkokulu Müdürü Yaşar ER, Yenice Doyran Ortaokulu Müdürü Mehmet PAMUK, Kızlan Ortaokulu Müdürü Recep UZUN, Soğukçam İlkokulu Müdürü Mücahittin ŞEN, Göçkün 75.Yıl Yatılı Ortaokulu Müdürü Şaban TONGAL, Karayolları Kolin Fatih Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ömer İLERİ, Alaçam Eğitim Bir Sen İlçe Başkan Yardımcısı Adem ÇAVUŞ ve Alaçam Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Salih İLERİ katıldı.


        Toplantıda Bir konuşma yapan Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi Salih İLERİ katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti,Yeni göreve başlayan okul müdürlerine başarılar diledi.Bundan sonra bu tip toplantıları yaparak sendikal bazda daha iyi bir çalışma yapacaklarını söyledi.Yeni atanan müdürlere her türlü çalışmalarında tecrübeli arkadaşların rehberlik yapacağını dile getirdi.Amaçlarının Alaçam da eğitim çıtasını bir üst seviyeye çıkartmak olduğunu söyledi.


         Toplatıda Ak Parti İlçe Başkanı Av.Ali Şengül de söz alarak sivil toplum örgütlerinin günümüzde çok önemli bir konuma geldiğini belirterek,Yeni görevlerine başlayan okul idarecilerine başarılar temenni etti.


          Ardından Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dursun UZ yeni atanan idarecilere başarılar diledi. Yerel yönetimler olarak okullarımızın çeşitli sorunlarına ellerindeki imkanlar ölçüsünde destek verdiklerini dile getirdi.Davetlerinden dolayı Eğitim Bir Sen İlçe Teşkilatına teşekkürlerini bildirdi.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş