ALAÇAM DEVLET HASTANESİ İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜNE MUSTAFA CAN ATANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 01 Ekim 2021 22:10
Okunma Sayısı : 2025
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

         Alaçam Devlet Hastanesi Mali ve İdari işler Müdürlüğüne Mustafa CAN atandı. Bu görevi uzun yıllar yapan Satılmış TURAL'ın emekli olmasından sonra boşalan Müdürlüğe Alaçam Devlet Hastanesinde görev yapan Mustafa Can 15 Ağustos 2021 tarihinde atanarak görevine başladı.

          Alaçam Devlet Hastanesi Mali ve İdari işler Müdürlüğüne  atanan Mustafa CAN'a yeni görevi hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Alaçam Gençlik Merkezi Memuru Ramazan ÇOBAN Mustafa Can'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek başarılar temennisinde bulundu. Müdür Mustafa Can bu nazik ziyaretlerinden dolayı Ramazan Çoban'a teşekkür etti.

        Mustafa CAN; 1979 Amasya Gümüşhacıköy de doğdu. İlk ve Ortaokulu Gümüşhacıköy de Liseyi Amasya Sağlık Meslek Lisesinde okudu. Erzurum Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetiminden mezun oldu. Bir süre özel hastanede görev yaptıktan sonra 2007-2012 yılları arasında  İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yaptı.2012 yılından bu yana  Alaçam Devlet Hastanesi'ne görev yapmakta evli ve üç çocuk babasıdır.
 



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş