ALAÇAM DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 27 Şubat 2024 17:13
Okunma Sayısı : 373
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

ALAÇAM DA VERGİ HAFTASI ETKİNLİĞİ YAPILDI

      Her yıl Şubat ayının son haftası 'Vergi Haftası' olarak kutlanıyor. Bu hafta boyunca kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, kamu hizmetlerinin gerçekleştirilmesi için verginin önemini vurgulamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Her yıl şubat ayının son haftasında kutlanan "Vergi Haftası" nedeniyle, Alaçam Vergi Dairesi Müdürü Hamza EKER Alaçam Şehit Erdal Bolat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe -Finansman bölümü öğrencileri ile birlikte, İlçemiz Kaymakamı  Fatih KAYABAŞI'yı makamında ziyaret etti. Kaymakamlık toplantı salonunda Vergi Dairesi Müdürü Hamza EKER'den sunulan hizmetler ve Vergi Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler hakkında bilgi alan Kaymakam KAYABAŞI; "Devletimizin sunacağı hizmetlerin ana kaynağı vergi vermektir, tam ve zamanında vergi vermek her vatandaşın ödevidir. Vergi verme bilinci toplumun tüm kesimlerince benimsenmesiyle, vatandaş olarak alınacak hizmetlerin kalitesi yüksek olacaktır." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam KAYABAŞI, tüm Vergi Dairesi ve Mal Müdürlüğü personelinin Vergi Haftasını kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş