ALAÇAM DA SÜNNET ŞÖLENİ VE UĞUR IŞILAK KONSERİ

............


Haber Kategorisi : Kültür ve Sanat Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 12 Ağustos 2018 03:00
Okunma Sayısı : 3151
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



Alaçam Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni Düzenlendi.
Alaçam Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen geleneksel sünnet şöleni etkinliğinde 35 çocuk sünnet oldu.Sünnet olan çocuklar Alaçam belediyesi önünde toplandılar,daha sonra üstü açık belediye otobüsü ile şehir turu atarak Geyikkoşan Mesire alanına geldiler.



    Alaçam Geyikkoşan mesire alanında düzenlenen etkinlikte konuşan, Alaçam Belediye Başkan vekili Hasan Çelik yaptığı konuşmada, Erkekliğe adım atan 35 çocuğumuzu tebrik eder, geleceklerinin de güzel geçmesini dilerim” dedi.
Sünnet şöleninin geleneksel hale geldiğini de belirten Çelik, geleceğimizin teminatı siz çocuklar için ne yapsak azdır büyün umudumuz sizlerdedir” dedi.
Alaçam Sünnet şöleni, palyaço gösterileri, oyunlar, pamuk şekeri, dondurma ve popcorn ikramı ile devam son buldu.
Alaçam Belediyesi 11’inci sünnet şöleni akşam Uğur Işıklak konseri ile devam etti.
Sünnet şölenine, Ak Parti İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Alaçam Belediyesi Başkan Vekili Hasan Çelik, MHP İlçe Başkanı Erdinç Gül, Alaçam Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdür V.Ramazan Çoban,Belediye meclis üyeleri,vatandaşlar ve davetliler katıldı.



Alaçam Belediyesi 11. Geleneksel Sünnet Şöleni kapsamında geyikkoşan yeni güreş alanında UĞUR IŞILAK konserinden görüntüler.


LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş