ALAÇAM DA EMNİYET VE JANDARMADAN EŞ ZAMANLI TRAFİK KONTROLÜ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 30 Nisan 2022 00:20
Okunma Sayısı : 1326
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

      ALAÇAM'DA  EMNİYET VE JANDARMADAN EŞ ZAMANLI TRAFİK KONTROLÜ 

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Genel Komutanlığına bağlı trafik ekipleri "Türkiye Trafik Güvenliği Uygulaması" kapsamında Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN Başkanlığında İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can KESKİN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ ile birlikte uygulama gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’nun talimatıyla trafik kazalarının en aza indirilmesi, sürücülerin trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması ve denetim faaliyetleri yoluyla sürücüler üzerinde yakalanma riski duygusunun artırılması amacıyla, 81 ilde eş zamanlı olarak "polis ve jandarma iş birliğinde" Alaçam Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik denetimleri yapıldı.

Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN Başkanlığında İlçe Emniyet Müdür Vekili Erol Can KESKİN, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ ve yeterli derecede personelin katılımı ile Emniyet ve Jandarmanın yetki alanlarında uygulama yaparak vatandaşlara tedbirli olmaları, emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılar yapıldı. Ramazan bayramının yaklaşması ile durdurulan araçlardaki vatandaşların bayramlarını kutladılar, buroşür dağıttılar.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş