ALAÇAM DA DAVUNUN DİBİ ZIKKIMIN PEKİ TİYATROSU OYNANDI

........


Haber Kategorisi : Köşe Yazıları
Yayınlanma Tarihi : 13 Mayıs 2017 03:00
Okunma Sayısı : 2756
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi



     10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeni ile Alaçam Belediyesi ve Alaçam Engelliler Derneği iş birliği ile Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda Samsun Seyir Tiyatrosu, 'Davunun dibi zıkkımın peki' isimli iki perdelik komedi oyunuyla izleyicileri ile buluştu.

Alaçam Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine; Belediye Başkanı Hadi Uyar, Belediye Meclis Üyesi Hasan Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erdinç Gül, Engeliler Derneği Başkanı Vahide Topla, Geyikkoşan Güreş Ağası Hasan Asan, engelliler derneği üyeleri, aileleri ve vatandaşlar katıldı.



 Samsun Seyir Tiyatrosu, Alaçam Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans salonunda 11 Mayıs 2017 Perşembe akşamı Saat 19.00’da seyircileri ile buluştu. Kahkaha tuhafını yaratan oyunu seyredenler salondan gülerek ayrıldı. Samsun Seyir Tiyatrosu, 'Davunun dibi zıkkımın peki' isimli iki perdelik komedi oyunuyla yeni sezona perdelerini açtı.


 Kahkaha tuhafını yaratan oyunu seyredenler salondan gülerek ayrıldı Samsun'da uzun yıllardan bu yana perdeleri açan Samsun Seyir Tiyatrosu, yeni sezona yine bomba gibi girdi. Genel Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım, Yönetmen Arzu Ezel'in olduğu 'Davunun dibi zıkkımın peki' isimli iki perdelik komedi oyunu izleyenleri kahkahaya boğdu. Samsun Seyir Tiyatrosu Sahibi ve Oyunun Genel Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım, "Tiyatro kültürünü ayakta tutmak için elimizden geleni yapıyoruz. Belediye Başkanımız Hadi Uyar beye bizlere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum,’’ dedi. Belediye Başkanımız Hadi Uyar tarafından Samsun Seyir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım’a ilçemizde böyle bir etkinliğin yapılmasında göstermiş oldukları üstün performans ve gayretlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Protokol üyeleri tarafından ihtiyaç sahiplere tekerlekli sandalye hediye edildi. Samsun Seyir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Öner Yıldırım’da Alaçam Belediyesi ve Alaçam Engelliler Derneği iş birliği ile birlikte yapılan organizasyonda bizleri tercih eden Sayın Belediye Başkanım Hadi Uyar’a ve Engelliler Derneği yönetim kuruluna teşekkür ederim dedi. Belediye Başkanımız Hadi Uyar’a ve protokol üyelerine porselen şilt taktim etti.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş