ALAÇAM DA 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 03 Aralık 2021 17:45
Okunma Sayısı : 1139
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

        3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLANDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü tüm dünyada olduğu gibi Alaçam’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, Alaçam Cumhuriyet Meydanında saat: 10.30’da Çelenk Sunumu, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve konuşmaların ardından son buldu. Kutlamalar kapsamında Cumhuriyet Meydanında yapılan programa Alaçam Kaymakamı  Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı  İlyas ACAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü   Sezai TURAL, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Oda ve Dernek Başkanları, özel eğitim öğrencileri ile çok sayıda engelli birey ve yakınları katıldı.

 

Alaçam Engelliler Derneği adına Kurs Eğitmeni  Adnan HAZIR   tarafından  günün anlam ve önemi belirten konuşma yapıldı. 

Program  sonunda Alaçam Engelliler Derneğini ziyaret eden  Belediye Başkanı İlyas ACAR’a Dernek Başkanı  Sayın Vahide TOPAL tarafından  derneğe ve engelli vatandaşlarımıza verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Belediye Başkanı İlyas ACAR ;“Alaçam Belediyesi olarak engelli bireylerimizin sosyal yaşama en rahat şekilde adapte olmaları için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz. Hiçbir kardeşimizi engelli olarak görmüyoruz. Sizlerin yaşamını kolaylaştırmak, daha mutlu ve huzurlu kılmak için çalışıyoruz. Sadece bu özel günde değil her zaman gönül birliği içindeyiz.” dedi.




LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş