ALAÇAM DA 2021-2022 ÖĞRETİM YILI TAŞIMA İHALELERİ YAPILDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 28 Ağustos 2021 10:39
Okunma Sayısı : 1413
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Site Yönetimi

    Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitim kapsamında İlçe Osman Tural İmam Hatip Ortaokulunda merkez ve mahalle okullarına Lise ve İmam Hatip Ortaokulu ihalesi gerçekleştirildi.

Yeni eğitim öğretim yılına ait taşımalı eğitim kapsamında bulunan Ortaöğretim Öğrenci Taşıma Hizmeti Alımı açık ihale usulü ile yapıldı. Teklif zarfları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Şener başkanlığında ihale komisyonu huzurunda açılarak değerlendirmeye geçildi. Yapılan değerlendirme neticesinde taşıma işi gerçekleşecek olan 783 öğrenci 5 okula öğrenci taşıması için verilen teklifler kabul edildi. 


 Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitim kapsamında İlçemiz merkez ve mahalle okullarına İlköğretim öğrenci taşıma ihalesi gerçekleştirildi.

Yeni eğitim öğretim yılına ait taşımalı eğitim kapsamında bulunan İlköğretim Öğrenci Taşıma Hizmeti Alımı açık ihale usulü ile yapıldı. Teklif zarfları İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Şener başkanlığında ihale komisyonu huzurunda açılarak değerlendirmeye geçildi. Yapılan değerlendirme neticesinde öğrenci taşıma işi gerçekleşecek olan 1014 öğrenci 97 araç ile 14 okula öğrenci taşıması için verilen teklifler kabul edildi.

HAYIRLI OLSUN,KAZASIZ,BELASIZ,SIKINTISIZ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI OLSUN...



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş