ALAÇAM DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 19 Eylül 2023 20:23
Okunma Sayısı : 518
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Kaymakamlığı

ALAÇAM DA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

     Alaçam Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Tören, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla program devam etti.

 Cumhuriyet Meydanında yapılan törene, İlçe Kaymakamı Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı İlyas Acar İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yasar Görmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Özkurt, gaziler, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, siyasi parti başkan ve temsilcileri, Okul Müdürleri öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Törende Kıbrıs Gazisi Raif Karatepe günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şunları söyledi; 19 Eylül Gaziler günü, bedeli canla ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olmasına ve devletimizin bekası uğruna canlarını gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı bir gündür dedi.

 Alaçam Şehit Kadir Kara Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından günü önlem ve önemine dair şiirler okudu.

 Cumhuriyet Meydanında yapılan 19 Eylül Gaziler günü programın ardından , Alaçam Öğretmenevi ASO Müdürlüğünde ikramlar ile devam etti.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş