ALAÇAM'DA 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 10 Kasım 2022 12:04
Okunma Sayısı : 957
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

        10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete irtihalinin 84. Yıl dönümünde tüm Türkiye’de olduğu gibi Alaçam’da da törenlerle anıldı.

Alaçam’da Atatürk’ü anma ve çelenk sunma programına Alaçam Kaymakamı  Fikret ZAMAN, Belediye Başkanım İlyas ACAR, daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile birlikte Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Saat 09.00’da Çelenklerin anıta sunulmasının ardından 09.05’de 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İkinci tören, Alaçam Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda Alaçam Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan programla devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının Okunması ile başlayan program Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından okunan şiirler ve slayt gösterileri ile devam eden programda çeşitli dallarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. Program Alaçam Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından söylenen şarkıları ile son buldu.

Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda yapılan programa Alaçam Kaymakamı Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı  İlyas ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ, İlçe Emniyet Müdür Vekili  Erol Can KESKİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Resul ÖZKURT, daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş