ALAÇAM BELEDİYESİNDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Temmuz 2023 16:43
Okunma Sayısı : 939
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

ALAÇAM BELEDİYESİNDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

       Alaçam Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan sünnet şöleni 29 temmuz 2023 Cumartesi günü yapılıyor. Bu yıl 80 çocuk sünnet oldu. Sünnet olan çocukların  aileleriyle birlikte katıldığı bir Sünnet Şöleninde çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Şenlikte Tüm çocukların sünnetlik kıyafetleri ve  bir çok hediye çocuklara ücretsiz olarak verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İlyas ACAR; “‘’İnancımızın ve kültürümüzün gerekliliklerinden olan sünnet organizasyonumuz vesilesi ile sünnetini gerçekleştirdiğimiz 80 çocuğumuzun ve ailesinin mutluluklarına şahitlik ediyoruz. Belediyemize başvuru yapan 80 ailemizin çocuklarının yapılan sağlık kontrollerinden sonra sünnet olmasına vesile olduk. Çocuklarımız bu şehrin geleceği, biz de evlatlarımızın geleceği adına her zaman yanlarındayız. Çocuklarımızın çok daha güzel günlerinde, sağlıkla afiyetle birlikte olalım. Allah onların damatlığını da göstersin, İnşallah bu gençlerimiz vatana millete hayırlı evlatlar olurlar. Allah çocuklarımızın yolunu açık etsin.” dedi.

Elbiselerini giyen çocuklara , Belediye Başkanı İlyas ACAR tarafından çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra üstü açık otobüsle Geyikkoşan mesire alanı ve şehir turu yaptırıldı. Akşamda Sanatçılar Ceylan ve Hasan Yılmaz'ın katılımlarıyla Cumhuriyet Meydanında Halka açık konser verilecektir.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş