ADH UZM.DR. REFİA GÖZDENUR SAVCI'YA TEŞEKKÜR BELGESİ


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 15 Kasım 2022 21:30
Okunma Sayısı : 1080
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Diğer

  

       Alaçam Devlet Hastanesinde 07.10.2022 tarihinde emzirme haftası gebe, emziren anneler ve kurum  çalışanlarıyla birlikte kutlandı. Alaçam Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Refia Gözdenur SAVCI  "Emzirmenin önemi ve faydaları" konulu eğitim sunumu yaptı. Anne ve anne adaylarının kendi deneyimlerine ilişkin görüşlerini paylaştığı etkinlik soru - cevap şeklinde devam etti.

Sağlık Bakanlığı tarafından temel amacı emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesi olan “Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı” çerçevesinde İl Sağlık Müdürlüğü Bebek Dostu Komitesi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu “Bebek Dostu” ünvanını almaya hak kazanan 8 hastane ve 3 sağlık merkezine plaketleri Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç tarafından takdim edildi. 

       Başarılı Anne Sütü Uygulamaları ve Bebek Dostu Sağlık Kurumları Programındaki çalışmalarından dolayı Alaçam Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Refia Gözdenur SAVCI'  Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali ORUÇ tebrik ederek TEŞEKKÜR BELGESİ takdim ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş