29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ALAÇAM'DA TÖRENLE KUTLANDI


Haber Kategorisi : Alaçam Haberleri
Yayınlanma Tarihi : 29 Ekim 2021 11:16
Okunma Sayısı : 1043
Haberin Yazarı : Yönetici
Haberin Kaynağı : Alaçam Belediyesi

       CUMHURİYET BAYRAMI ALAÇAM DA TÖRENLE KUTLANDI

Cumhuriyet'in ilanının 98. yıl dönümünü kutlama töreni Alaçam Cumhuriyet Meydanında yapıldı.

Kutlama programı Saat 10:00 Alaçam Cumhuriyet Meydanında İlçe Kaymakamı  Fikret Zaman ve Belediye Başkanımız  İlyas ACAR’ın tebrikleri kabul etmesi ve selamla etkinliği ile başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ,İlçe Kaymakamı  Fikret ZAMAN tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirdi. Törende Şadiye Muzaffer  Turhan Anadolu Lisesi öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi, şiir, resim ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere hediyeler takdim edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama programına; İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Belediye Başkanımız  İlyas ACAR, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı  Yaşar GÖRMEZ, İlçe Emniyet Müdürü  Mustafa AKAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Sezai TURAL, Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi  Radi ŞEN, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü  Cansu KESKİN KARAASLAN, Kurum Müdürleri, daire amirleri, kamu kurum kuruluş yetkilileri, Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit yakınları ,öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.



LinkedIn'de Paylaş
'de Paylaş
Telegram'da Paylaş
WhatsApp'da Paylaş